(VIDEO) Tokom pokušaja bijega iz razorenog Irpina ubijena cijela porodica

(VIDEO) Tokom pokušaja bijega iz razorenog Irpina ubijena cijela porodica


The New York Times javlja da je ubijeno troje članova iste porodice

Najmanje troje civila ubijeno je danas kad su ruske snage napale most kod Irpina, grada sjeverozapadno od Kijeva, preko kojeg su civili pokušali pobjeći.

The New York Times javlja da je ubijeno troje članova iste porodice. Isti medij navodi da su manje grupe ljudi pokušavale pobjeći iz grada trčeći po cesti, pri čemu su im u bijegu pomagali ukrajinski vojnici.

“Dok smo trčali cestom prema dobrovoljačkim automobilima koji su nas čekali, bili smo neprekidno granatirani”, rekao je jedan civil u razgovoru za BBC.

“Čuli smo eksplozije posvuda, a vojnici su vikali na nas da se bacimo na zemlju”, dodao je.

CNN je objavio da su ubijeno troje civila majka i njeno dvoje djece, dok su pokušavali pobjeći iz gradića koji okupatorska ruska vojska razara danima. Prema ukrajinskim izvorima, ubijena je kompletna porodica, pored majke i dvoje djece ubijen je i njihov otac.

 

 

 

 

Pogledajte uzasne snimke iz Irpina koje su nastale ranije danas. Upozoravamo da su uznemirujuće. Rusi nisu gađali samo lakim naoružanjem, snimljeni su i udari artiljerijom po ljudima koju su bježali…

Snimci današnjeg užasa iz Irpina šokirali su svijet…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija