(FOTO) MUP KS traži pomoć građana: Ova osoba je ostavila bombu u tramvaju u Sarajevu

(FOTO) MUP KS traži pomoć građana: Ova osoba je ostavila bombu u tramvaju u Sarajevu


Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo moli građane da ukoliko prepoznaju osobu koja je ostavila bombu u tramvaju u Sarajevu odmah pozovu policiju.

“Dana 12. marta 2022. godine u tramvaju koji je saobraćao na relaciji Čengić Vila – Baščaršija pronađena je ručna bomba. Na osnovu do sada poduzetih mjera i radnji policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Treće PU su utvrdili da se u vezu sa ostavljanjem ručne bombe može dovesti NN lice, starosti oko 60 godina, sijede kose, koje je na glavi nosilo crni kačket i ruksak na leđima.

Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o identitetu, kretanju ili prebivalištu traženog lica, o tome obavijeste PS Novo Sarajevo na jedan od sljedećih brojeva telefona: 033 283 300, 033 283 301, Operativni centar Uprave policije MUP-a KS na brojeve: 122 ili 033 206 666 ili najbližu policijsku stanicu.” stoji u saopštenju MUP-a KS.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija