Prvo su se šamarali pa se sad rukuju: Da li je Dan policije pomirio stare rivale?

Prvo su se šamarali pa se sad rukuju: Da li je Dan policije pomirio stare rivale?


Nije mogla proći skoro nijedna sjednica parlamenta Srpske, a da ne padne teška riječ između njih dvojice, da bi na kraju pao i „šamar“ zbog kog su završili na sudu. Danas su, međutim, izgleda odlučili da zakopaju ratne sjekire i proslave zajedno Dan policije i 30 godina postojanja MUP Srpske.

Pogađate, riječ je o starim političkim rivalima, gradonačelniku Banjaluke, Drašku Stanivukoviću, i prvom čovjeku policije, Draganu Lukaču, među kojima su odnosi nekada bili do krajnjih mjera zategnuti.

Da je političko rivalstvo palo u zaborav, pa makar i privremeno, bilo je jasno danas kada se Stanivuković pojavio na centralnoj proslavi povodom Dana policije, koja se održava u Zalužanima kod Banjaluke, a gdje ga je dočekao domaćin, Dragan Lukač.

Umjesto šamara ovaj put je „palo“ srdačno rukovanje dvojice nekadašnjih političkih rivala, a da li je to primirje privremenog karaktera ili ne – vidjećemo piše Srpskainfo

(VIDEO) Demonstracija sile MUP-a RS: Pogledajte vježbu najelitnije jedinice MUP-a


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija