Presreli šumskog radnika i opljačkali ga: Policija lišila slobode tri osobe iz Sokoca

Presreli šumskog radnika i opljačkali ga: Policija lišila slobode tri osobe iz Sokoca


Policija iz Sokoca uhapsila je N.B., B.B. i D.B. iz ovog mjesta, zbog sumnje da su presreli šumskog radnika, prijetili mu i opljačkali ga, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

“Lica se sumnjiče da su, 03.04.2022. godine oko 01,40 časova presreli radnika šumskog gazdinstva tokom obilaska rejona u mjestu Buječ u Sokocu, fizički ga napali, uputivši mu prijetnje opasne po život, oduzeli mobilni telefon i oštetili putnički automobil”, navodi se u saopštenju.

Nakon hapšenja navedenih lica, policijski službenici izvršili su pretres putničkom automobila audi, vlasništvo D.B., kojom prilikom je utvrđeno da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake.

O svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenih nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelim, s tim da će protiv D.B. biti podnesen i izvještaj za krivično djelo posebni slučajevi falsifikovanje isprave.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija