Mladić (25) iz BiH poginuo u nesreći u Njemačkoj, vraćali se kući nakon posla

Mladić (25) iz BiH poginuo u nesreći u Njemačkoj, vraćali se kući nakon posla


Policija je objavila da je oko 17 sati šest radnika nakon završenog posla krenulo kući. Međutim ubrzo nakon Hildener Kreuza u njihovo vozilo se zabio kamion

U utorak poposne dogodila se teška saobraćajna nesreća na autocesti A3 u Njemačkoj, iza Hildener Kreuz u smjeru Oberhausena.

Prema podacima policije, preminuo je 25-godišnjak iz Bosne i Hercegovine koji je s porodicom živio u Mühlheimu. Iza sebe ostavio trudnu suprugu i dvogodišnju kćerku.

Prema policiji, njegovih pet saputnika samo je lakše ozlijeđeno – kao i 42-godišnji vozač poluprikolice jedne špediterske kompanije Saarland, koji je udario u stražnji desni dio kombija sa svojim kamionom.

Policija je objavila da je oko 17 sati šest radnika nakon završenog posla krenulo kući. Međutim ubrzo nakon Hildener Kreuza u njihovo vozilo se zabio kamion. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u betonsku ogradu s desne strane prilikom čega su otkinuta bočna vrata. Tom prilikom 25-godišnjak je izbačen iz vozila te je prema svemu sudeći preminuo na mjestu nesreće, prenose njemački mediji.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija