“Veseo” jutarnji program: Muškarac uletio reporterki u kadar, psovao i posuo je pićem

“Veseo” jutarnji program: Muškarac uletio reporterki u kadar, psovao i posuo je pićem


Čini se da je gledatelje Radio televizije Srbije ovoga jutra dočekao zanimljiv jutarnji program, a koji vjerovatno rijetko koga nije uspio razbuditi.

Naime, prilikom javljanja uživo jutros oko 6 sati iz Beograda, reporterku RTS-a dočekalo je neugodno iznenađenje. Nepoznati muškarac koji se našao u njenoj blizini za vrijeme javljanja, upao je u kadar i prvenstveno je posuo pićem.

Reporterka je ostala krajnje pribrana uz riječi: “Evo i ovo se dešava u programu uživo. Nema veze, mi nastavljamo svoju priču”, nastavivši gdje je stala.

Međutim, muškarac, iako se činilo kako je “odradio svoje”, vratio se u kadar pokazujući srednji prst i uzvikujući: “Srbija je g*vno od države. Pi*ka vam materina srpska, fašistička država”.Iako je u početku nastojala da ga izignoriše, reporterka je nakon izgovorenih psovki, ipak prekinula program, a pri kraju javljanja vidi se kako se muškarac udaljio od nje.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a mnogi su novinarki čestitali na profesionalizmu koji je pokazala iz prve ruke.

Prema informacijama srbijanskih portala, 46-godišnji državljanin Srbije koji živi u Njemačkoj je zadržan na 48 sati zbog sumnje da je uputio uvrede na račun države Srbije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija