Naletio na zaustavljenu Škodu na autocesti, poginuo stariji par

Naletio na zaustavljenu Škodu na autocesti, poginuo stariji par


Dvoje je mrtvih i troje teško ozlijeđenih nakon teške nesreće do koje je došlo nakon što se kombijem mladić zabio u Škodu koja je bila zaustavljena na A1 i označena sigurnosnim trokutom

U tragičnoj nesreći na autocesti A1 kod Perušića u petak poslijepodne su poginuli vozač (68) iz Ogulina i njegova 70-godišnja putnica iz automobila, izvijestila je u subotu PU ličko-senjska.

Kako navode, do nesreće je došlo oko 13.50 sati na autocesti u smjeru mora.

Mladić (26) iz Gospića vozio je kombi zagrebačkih registracija i naletio je na Škodu Octaviju ogulinskih registracija koja je u tom trenutku bila zaustavljena na traci za pretjecanje s postavljenim sigurnosnim trokutom.

Vozač kombija i dvojica putnika iz kombija teško su ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. Sinoć su iz Opće bolnice u Gospiću za Hinu rekli kako je na intenzivnoj jedan mladić s teškim ozljedama glave, dok su druga dvojica s teškim ozljedama na Odjelu kirurgije piše 24sata.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija