Nova nesreća Štetinih trolejbusa: Srećom izbjegnute ljudske žrtve

Nova nesreća Štetinih trolejbusa: Srećom izbjegnute ljudske žrtve


Nova nesreća Štetinih trolejbusa

Srećom izbjegnute ljudske žrtve

Jutros je sa novog trolejbusa, koji od maja saobraća sarajevskim ulicama, otpao dio i slomio šoferšajbu jednog automobila. Samo srećom nije bilo povrijeđenih. Odmah poslije nesreće su reagovali iz KO SDA Sarajevo.

– Novi u nizu incidenata s bjeloruskim trolejbusima koje je skupo platio ministar Adnan Šteta, signal su za potrebne istražne provjere njihove nabavke. Jutrošnja nesreća u kojoj je spao nosač novog trolejbusa i razbio šoferšajbu vozila u pokretu, te raniji prizori šlepanja novih trolejbusa, razotkrivaju laži Vlade Kantona Sarajevo, o tome kako su nabavljena “najsavremenija vozila”. Pitanje je na šta je “Trojka” potrošila desetine miliona maraka?, rekli su iz KO SDA Sarajevo.

Pozivamo nadležne inspekcijske organe u Kantonu Sarajevo da “savremena” Štetina vozila uklone sa saobraćajnica, dok incidenti s materijalnom štetom ne prerastu u ugrožavanje ljudskih života.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija