(VIDEO) Nasilnik koji je maltretirao i tukao dva mladića nasred ulice i sve snimao

(VIDEO) Nasilnik koji je maltretirao i tukao dva mladića nasred ulice i sve snimao


Muškarac koji je, kako se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama, tukao i maltretirao dva mladića nasred ulice u Zemunu, priveden je, saznaje “Blic”. Nasilnik se, kako saznajemo, nalazi u prostorijama gradskog MUP-a.

Podsetimo, uznemirujući snimak prebijanja i maltretiranja dva mladića nasred ulice u Zemunu kruži danas društvenim mrežama. Na snimku se vide dva mladića, krvavi i iscjepanih majica, koje nepoznati napadač tuče i sve vrijeme snima. Jedan od napadnutih od udaraca ne može ni da stoji na nogama!

– Ovde ste u Zemun došli da se k*rčite – viče nepoznati muškarac i udara vozača dok ga jedna devojka moli da prestane. Napadač se najverovatnije zove Marko, jer se u jednom trenutku na sniku čuje kako devojka viče to ime moleći ga da prestane da udara mladiće.

– Šta je bilo? Šta beži – viče napadač i šutira mladića koji se nalazi na zemlji nogom u glavu. Nasilnik sve vrijeme u ruci drži novčanicu od 50 eura i traži mladićima da mu daju još novca. – Daj još para! Daj odmah! Šta si dao?! 50 eura – viče razočarano napadač dok mu vozač objašnjava da nema više novca.

Koliko se može zaključiti po snimku, do napada na mladiće došlo je nakon saobraćajne nesreće.

 

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija