Sutra dan žalosti u Prnjavoru povodom pogibije majke Aleksandre i kćerke Dajane

Sutra dan žalosti u Prnjavoru povodom pogibije majke Aleksandre i kćerke Dajane


Zbog tragične nesreće koja se se dogodila u Prnjavoru u kojoj su pogunule majka i ćerka, a povrijeđene su još tri osobe, u ponedjeljak je proglašen dan žalosti, potvrdio je ovo načelnik Prnjavora Darko Tomaš.

Nesreća se dogodila u petak na magistralnom putu kod Prnjavora kada su se sudarila dva automobila.

 

Ovo je vozač “Golf 4” Mladen Ristić (23) koji je učestvovao u nesreći u kojoj su izgorjele 2 osobe

– U nesreći su učestvovali “Golf 4” kojim je upravljao Mladen Ristić (23) iz Prnjavora i “Reno 19” za čijim volanom je bio Zlatko Dević (46) iz Prnjavora. Nakon sudara “Reno 19” se zapalio i u njemu su izgorjele dvije osobe – rekla je Đaković Vidović. Dodaje da su povrijeđeni vozač i devojčica (4) iz “Renoa”, kao i vozač “Golfa 4” koji su prevezni u UKC RS na dalje liječenje.

Automobil marke Renault, porodica Dević prodavala je 2 mjeseca preko Facebooka. Cijena automobila iznosila je 1.500KM. Na snimku se vidi crveni auto kako toči benzin u kanister i stavlja ga u gepek., piše Crna-Hronika.

Do nesreće je došlo kada se vozilo nastradale porodice uključivalo na magistralni put. Drugo vozilo koje je dolazilo iz pravca Prnjavora bez kočenja se zabilo u vozilo nastradale porodice te je došlo do eksplozije i zapaljenja rezervoara benzina.

– Zbog tragično nastradalih sugrađanki (majke i djevojčice) u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor u naseobini Lišnja proglašavam Dan žalosti u ponedjeljak, 29. avgust, na dan sahrane nastradalih – rekao je Tomaš.

Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradama Opštinske uprave opštine Prnjavor, javnih preduzeća i ustanova. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

– Pozivam fizička i pravna lica koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, kao i medije koji djeluju na području opštine, da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti. Izražavam iskreno žaljenje i upućujem saučešće porodici Dević – poručio je Darko Tomaš.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija