Nasmrt pretukli zaštitara u automat klubu i pobjegli

Nasmrt pretukli zaštitara u automat klubu i pobjegli


Nepoznati počinitelji nasmrt su u subotu rano ujutro pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću u zagrebačkoj gradskoj četvrti Trnje i pobjegli, izvijestila je policija, prenosi Hina.

Oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon prvotnog verbalnog sukoba nepoznati su počinitelji fizički napali zaštitara, a zatim pobjegli.

Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je preminuo.

Kriminalističko istraživanje u toku, izvijestila je policija.

Kako neslužbeno saznaje Index.hr, u napadu su učestvovala tri počinitelja. Sva tri muškarca su bila alkoholizirana, jedan znatno više od ostalih.

Muškarac koji je djelovao alkoholiziraniji od druge dvojice u jednom je trenu pokušao ući u službene prostorije kazina, odnosno u prostore gdje je zabranjen ulaz osobama koje nisu uposlenici.

Zaštitar ga je u tome pokušao spriječiti. Inače, zaštitar je rođen 1982. godine, dakle radilo se o čovjeku od 40 godina. Tu je došlo do sukoba. Dvojica muškaraca su ga držala dok ga je treći udarao. Navodno je zaštitar u nekom trenutku udario glavom u stepenicu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija