Posljednju fotografiju s mužem Ćamilom Jasmina Izetbegović objavila 1. januara ove godine

Posljednju fotografiju s mužem Ćamilom Jasmina Izetbegović objavila 1. januara ove godine


 

Jasmina Izetbegović, kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, nedavno se razvela od biznismena porijeklom iz Stoca Ćamila Humačkića, godinu nakon što su se vjenčali u događaju koji su mediji nazvali “vjenčanjem godine”, potvrđeno je za Klix.ba.
Podsjećamo, Jasmina Izetbegović se prošle godine vjenčala sa Humačkićem u Sarajevu, a šerijatski kum joj je bio predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan.

Šerijatsko vjenčanje je u Begovoj džamiji u Sarajevu obavio reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović, gdje je Jasmina stigla u pratnji oca Bakira.

Građansko vjenčanje održano je u sarajevskom hotelu “Evropa” pred velikim brojem zvanica iz političkog i javnog života BiH, ali i regiona i Evrope. Iako je vjenčanje bilo zatvoreno za javnost, danima poslije njega mediji, kako domaći tako i regionalni, pisali su o tom događaju.

Nakon što se društvenim mrežama proširila informacija da su se razveli Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić, “zavirili” smo na Jasminin profil na Instagramu.

Posljednju fotografiju s mužem Ćamilom objavila je 1. januara ove godine.

Jasmina je kćerka Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA i Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a.

Njeno vjenčanje 27. avgusta prošle godine odjeknulo je regionom, jer su svi mediji izvještavali o “vjenčanju godine”.

Svadbi su prisustvovali predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdogan) koji je bio svjedok na šerijatskom vjenčanju, direktor Obavještajno sigurnosne agencije BiH Osman Mehmedagić Osmica, član SDA Adil Osmanović, bh. glumac Emir Hadžihafizbegović, delegat SDA u Domu naroda Parlamenta BiH Asim Sarajlić, generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Haris Zahiragić…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija