U nesreći je smrtno stradao 55-godišnji fra Ivo Kramar

U nesreći je smrtno stradao 55-godišnji fra Ivo Kramar


Danas oko 18:20 dogodila se teška nesreća nedaleko od Dubrovnika.

Jedna osoba je poginula, potvrđeno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U nesreći su sudjelovali gradski autobus i jedno vozilo. Kako se neslužbeno saznaje, poginula je osoba iz automobila. Kako piše Dubrovački dnevnik, u nesreći je smrtno stradao 55-godišnji fra Ivo Kramar. Kramar je bio predstojnik samostana u Pridvorju u Konavlima i policijski kapelan za Dubrovačko-neretvansku županiju.

U sudaru automobila i autobusa u Platu u četvrtak poslijepodne,tragično je u 55. godini života preminuo Fra Ivo Kramar, predstojnik samostana sv. Vlaha u Pridvorju. Od njega se opraštaju brojni prijatelji, vjernici, obitelj…

U sudaru automobila i autobusa u Platu u četvrtak poslijepodne, tragično je u 55. godini života tragično je preminuo Fra Ivo Kramar, predstojnik samostana sv. Vlaha u Pridvorju, piše DuList.

Fra Kramar upravljao je automobilom, a u tijeku je očevid kako bi se utvrdile okolnosti nesreće.

Od njega se opraštaju brojni prijatelji, poznanici, obitelj. Osnovao je Društvo srednjobosanskih pjesnika 2000., kao i pjesničku manifestaciju ‘Pjesnici pod platanom’, a pokrenuo je i list Vrilo. Objavljivao je u više časopisa, a izdao je i nekoliko značajnih djela. Kao predstojnik samostana u Pridvorju, fra Ivo Kramar organizirao je veliki broj kulturnih događanja u samostanu, a djelovao je i kao policijski kapelan Dubrovačko-neretvanske županije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija