U tegli od ajvara skrivao opojna sredstva

U tegli od ajvara skrivao opojna sredstva


Pripadnici Policijske uprave Široki Brijeg uhapsili su N. Ć. (46) iz Mostara, nakon što su kod njega pronašli drogu.

Policajci su u utorak u 22.10 sati, u mjestu Dobrič kod Širokog Brijega, zaustavili i kontrolirali Ford Fiestu, bh registarskih oznaka, kojom je upravljao Mostarac.

Tom prilikom policajci su pronašli staklenu teglu sa zeljastom biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, tri PVC kutije u kojima se nalazi više PVC vrećica sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu, jednu PVC vrećicu u kojoj se nalazi zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i jednu bočicu u kojoj se nalazi nepoznata tekućina, te druge predmete koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem krivičnog djela.

N. Ć., koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, u službenim prostorijama PU Široki Brijeg je kriminalistički obrađen.

“Po kompletiranju predmeta protiv N. Ć. bit će upućen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu ZHK u Širokom Brijegu o počinjenom krivičnom djelu”, saopćili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija