Mame pokrenule humanitarnu akciju za teško oboljelu djevojku iz Stoca

Mame pokrenule humanitarnu akciju za teško oboljelu djevojku iz Stoca


Stolačke mame pokrenule su humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za djevojku Jagodu Hrgota koja se već duže vrijeme bori s teškom bolešću u Zagrebu.

Nažalost, bolest je u progresiji, te će mlada Jagoda morati na još jednu tešku operaciju. Obitelji je potrebna pomoć.

“Drage mame našoj sugrađanki Jagodi ponovno je potrebna pomoć. Nažalost, bolest s kojom se već dugo bori je u progresiji i čeka je nova operacija u Zagrebu. Svii smo u poteškoćama i borbama, trpimo poskupljenja i inflaciju, no naše Jagoda i Luca uz sve to biju bitku za goli život. Stoga vas pozivamo da se uključite u skladu s mogućnostima da olakšamo našim curama križ koji su ponijele.

I jedna marka i jedna molitva Bogu su puno. Admin tim akciju pokreće u suglasnosti s obitelji, a pomoći možete putem računa istaknutih na fotografiji, ali i direktno. Kutije su već postavljene u frizerskom salonu Matea u Stocu, pekarnici Dubrave u Dubravama, trgovini Kala, Jurić d.o.o, mesnici Ćai i Rebac benzu na Bobanovu. Tijekom narednih dana će biti na još nekoliko mjesta u gradu o čemu ćemo staviti naknadnu obavijest. Unaprijed hvala svima na svakoj pomoći”, navodi se u objavi Stolačkih mama.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija