Oglasio se Faćo: “Keljmendi ocinkario i oca vlastitog. Sad mnogi spavaju u tenama”

Oglasio se Faćo: “Keljmendi ocinkario i oca vlastitog. Sad mnogi spavaju u tenama”


Istraga Tužilaštva BiH koja se odnosi na narkomafiju koja je uvozila tone narkotika u državu i pri tome zaradila desetine miliona eura tek se zahuktava i u narednom periodu dobit će novi epilog.

Da se žestoki momak Elvis Keljmendi dogovorio sa Tužilaštvom vijest je koja potresa glavni grad BiH.

Keljmendi se dogovorio sa Tužilaštvom: Očekuju se nova hapšenja prema nalogu ove pravosudne institucije!

Keljmendi Elvis je prošle sedmice prebačen iz zatvora u Vojkovićima u kućni pritvor. Elvis je pristao na saradnju s Tužilaštvom. On je u pritvoru, nakon što je priveden u Neumu, proveo tri mjeseca.

Da li se dogovorio, šta je sve rekao u Tužilaštvu saznat ćemo u istrazi koja slijedi.

Nekadašnji opasni momak sarajevskog asfalta, Amir Pašić zvani Faćo na svom Facebook profilu komentarisao je Keljmendijev dogovor sa Tužilaštvom.

“Elvis Keljmendi ocinkario sve rute kako je droga prebacivana iz Irana, Turske, Bugarske, Grčke i Crne Gore podmornicom. Ocinkario i oca vlastitog. Mnogi sad spavaju u tenama” – izjavio je Amir Faćo Pašić.

Amir Pašić Faćo, čije se ime u prošlosti mnogo puta znalo naći u rubrikama crne hronike po sarajevskim medijima. Nekadašnji opasni momak, strah i trepet Sarajeva, aktivan je na TikToku gdje svakodnevno dijeli svoje životne priče u vrijeme kada je zajedno sa Ramizom Delalićem Ćelom vedrio i oblačio Sarajevom.

Jatačka porodica Keljmendi, kako je često nazivana, taj epitet “zaradila” je jer se smatra da je pružala utočište najtraženijim kriminalcima sa ovih prostora. Svi muški članovi, otac Naser i tri sina, dovođeni su u vezu sa kriminalom, a sam Naser Keljmendi našao se u evidencijama američke DEA.

Porodica Keljmendi, otac Naser i sinovi Liridon, Besnik i Elvis, nastanjena je u Peći. Glava porodice svojevremeno je označavan kao najveći regionalni narko-bos a našao se pod lupom američke agencije DEA, zbog čega je na njihovoj listi zauzeo prvo mesto među osobama iz Evrope opasnim po bezbednost Sjedinjenih Američkih Država. Pored njega, na listi se nalaze neka od najvećih imena kriminalnih kartela iz Meksika i Latinske Amerike.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija