Strah ili realnost: Kako Milan Tegeltija vidi stranku Jelene Trivić?

Strah ili realnost: Kako Milan Tegeltija vidi stranku Jelene Trivić?


Jelena Trivić je najavila osnivanje nove stranke, koja će se zvati Narodni front. Zanimljivo je da, iako se radi tek o najavi, već je izazvala pažnju ne samo svojih eventualnih saveznika, nego i političkih protivnika.

Iako pojedinci bliski SNSD-au pokušavaju minorizirati buduću snagu stranke Jelene Trivić, sama činjenica da se bave njome pokazuju da i nije toliko politički beznačajna kakvom je pokušavaju predstaviti.

– Osnivanjem nove stranke Jelena Trivić će samo dalje degradirati SDS jer se u PDP više nema šta degradirati. Osnivanje nove stranke ustvari je množenje s nulom sadašnjih opozicionih partija uključujući i Vukanovića, dok na vladajuće neće imati nikakav efekat, tvrdi Milan Tegeltija, savjetnik Milorada Dodika.

Međutim, s obzirom da bi se Trivić mogli pridružiti i neki ljudi iz SNSD-a, koji su izgubili pozicije u svojoj matičnoj stranci, poput Igora Radojičića, pitanje je koliko je Tegeltija upravu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija