(VIDEO) Starija ženska osoba nožem mahala po autobusu: Napala 9-godišnju djevojčicu i ostale putnike

(VIDEO) Starija ženska osoba nožem mahala po autobusu: Napala 9-godišnju djevojčicu i ostale putnike


Dramatično jutro proživjeli su putnici javnog prevoza na lokalitetu Sokolović Kolonija – Ilidža, kada je u njihov autobus kompanije Centrotrans ušla pomahnitala ženska starija osoba.

Ona je u svojoj ruci imala hladno oružje te je sa istim prijetila putnicima autobusa. Najviše se prepala 9-godišnja djevojčica koju je napala – tvrde čitatelji portala Crna-Hronika.

Informaciju o nemilom događaju potvrdili su i iz MUP-a Kantona Sarajevo koji su odmah po pozivu izašli na mjesto događaja.

“MUP-u KS je oko 10:10 sati prijavljeno da je u autobus javnog gradskog prijevoza ušla vidno rastresena žena s nožem. Srećom, kontakta s drugim putnicima nije bilo. Kako je dalje navela, policija je brzo došla na mjesto događaja, zajedno s ekipom Hitne pomoći.

“Žena se trenutno nalazi na Psihijatrijskom odjelu na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu”, rekla je Mersiha Novalić.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija