Oprez u Sarajevu: Pojavio se stariji čovjek koji zadirkuje maloljetne putnice po autobusu

Oprez u Sarajevu: Pojavio se stariji čovjek koji zadirkuje maloljetne putnice po autobusu


Redakciji portala Crna-Hronika javila se osoba čiji član porodice je doživio neugodnu situaciju u punom sarajevskom autobusu na relaciji Marijin dvor – Baščaršija. (identitet porodice poznat redakciji portala)

Kako tvrdi navedena porrodica, stariji muškarac bez imalo stida dodiruje maloljetnice po autobusu. Nakon što ju je dodirnuo, reagovala je Sarajka koja je stala u odbranu maloljetnice piše Crna-Hronika.

Nemili događaj se desio na relaciji Marijin Dvor – Baščaršija, oko 13h u Centrotransovom autobusu.

“Nezgodne situacije u javnom prevozu. Stariji čovjek bez imalo stida i mnogo slobode dodiruje maloljetnice u autobusu. Nažalost nemam dokaze, samo usmeni iskaz od rodice koju je dva puta dodirivao po nozi.

Drugi put ga je udarila gdje je reagovala i gospođa koja je bila u blizini. Molim vas da objavite da se djevojčice pripaze da ne bi došlo do trauma. Hvala. Čitateljica portala Crna-Hronika”

Podsjećamo, jučer je zbog neugodne situacija u javnom prevozu reagovao i MUP Kantona Sarajevo, kada je starija ženska osoba, nožem mahala po autobusu. Na sreću nikoga nije povrijedila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija