Potresna ispovijest majke: “Trojica maloljetnika pretukli su mog sina zbog djevojke”

Potresna ispovijest majke: “Trojica maloljetnika pretukli su mog sina zbog djevojke”


Petak 18.8.2023. godica iz Biljeljine (identitet poznat redakciji portala) pamtit će cijeli život. Nažalost po brutalnom obračunu koji je pretrpio njihov 18-godišnji sin te završio na teškim tjelesnim povredama u bolnici.

“Ja sam roditelj od momka od 18 godina iz Bijeljine koji je 18.08.2023. Godine oko 01,50h pretučen od trojice maloljetnika iz Bijeljine. U bolnici je sa teškim tjelesnim povredama sa prelomima, smrvljenim nosom i krvničkim povredama koje su ravne ubistvu a maloljetnici su kasnije i lišeni slobode ali su brzo nakon toga pušteni na slobodu dok je moj sin u bolničkom krevetu.

Trojica maloljetnika inicijala D.V. D.M .i Dj.C. su sa namjerom došli da provociraju momka u diskoteci Hacienda kako bi ga fizički napali a razlog što je njegova bivša djevojka sestra od jednog napadaca i kad su izašli iz diskoteke nastavili sa provociranjem kako bi izazvali fizički kontakt.

Nakon rasprave udaljili se pedesetak metara od diskoteke kako bi ga sačekali i napali dok bude sam sa djevojkom što su i uradili i kad je prolazio sa djevojkom nalazili se preko preko ulice i nastavili sa provociranjem i potom prelaze ulicu i u naguravanju momak zadobiva udarac i pada na pločnik ceste.

Tada dvojica sjedaju na njega i zadavaju mu više udaraca u glavu iskoristivši to sto su bili trezni a ostečeni je bio malo pod alkoholom i nije se mogao odbraniti potom ustaju sa njega prelaze ulicu a momak koji je polu onesvešćen tetura se ulicom i ne moze da se ispravi.

Tad treći maloljetnik onako onesposobljenom momku zadaje udarac u glavu usljed čega momak pada i tad mu zadaje još jedan smrtnicki udarac u glavu nogom i bježe sa lica mjesta.

Povređeni 18-godišnji momak zadobio je teške tjelesne povrede tolike da po mišljenjima stručnih lica kažu da je ovo pokušaj likdivacije. Sve kosti u nosu su smrvljene. Moj sin je operisan i nalazi se na bolnickom liječenju a maloljetnici su pronađeni i identifikovani ali su pušteni na slobodu” – kroz suze govori majka 18-godišnjeg mladića za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija