Nekadašnji voditelj Alen Albinović, danas njegovatelj u Danskoj, svjedočio tragičnom ishodu

Nekadašnji voditelj Alen Albinović, danas njegovatelj u Danskoj, svjedočio tragičnom ishodu


Na jučerašnjem letu za Dansku gdje se dogodila tragična situacija u kojoj je starija državljanka Bosne i Hercegovine preminula uprkos naporima reanimacije. Tim povodom, Alen Albinović, koji je nekada bio poznato TV lice, a danas zaposlen kao njegovatelj u Danskoj, svjedočio je ishodu događaja.

Na svom službenom Facebook profilu, Albinović je podijelio svoje emotivno iskustvo i izrazio zahvalnost posadi avio kompanije Wizz Air za njihove napore. “Želim se zahvaliti divnoj posadi avio kompanije Wizz Air na letu iz Tuzle za Billund večeras. Učinili smo sve sa aspekta medicinske struke, ali gospođi Miri nije bilo spasa. Nažalost. Doktorica i ja u svojstvu fizioterapeuta i njegovatelja, neprestano je pokušavali oživjeti. Sve tehnike smo iskoristili, ali zbog prethodno lošeg zdravstvenog stanja, veoma brzo su se pojavili znaci smrti – plavetnilo na prstima i šakama, kao i hladnoća tijela”, napisao je Albinović.

Avion je bio prisiljen napraviti slijetanje u njemačkom gradu Nurnbergu, gdje su prisutni doktori konstatovali da je smrt gospođe Mire nastupila prirodnim putem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija