Optužen Želimir Stojanović zvani Koka iz Srebrenice za krađu u Parohijskom domu

Optužen Želimir Stojanović zvani Koka iz Srebrenice za krađu u Parohijskom domu


Želimir Stojanović zvani Koka iz Srebrenice optužen je da je provalio vrata na crkvenoj prodavnici u sklopu Parohijskog doma i ukrao novac od priloga.

Naime, sudija za predhodno saslušanje Osnovnog suda u Srebrenici potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina protiv Stojanovića zbog krivičnog djela teška krađa.

Kako se navodi u optužnici, Stojanović je u toku dana 10. na 11. oktobar 2020. godine, u Srebrenici, došao do Parohijskog doma, te udario nogom u vrata.

“Uz upotrebu podesnog alata nasilno otvorio vrata na crkvenoj prodavnici u sklopu Parohijskog doma, te ušao u unutrašnjost objekta i sa pulta na kojem je stajala kutija sa novcem uzeo i za sebe prisvojio: metalni novac u različitim apoenima u iznosu od 100 KM i papirni novac u iznosu od 600 dinara, pričinivši na taj način štetu Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Srebrenici u navedenom iznosu”, navodi se u optužnici.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija