(FOTO) Profesionalni vozač bagera napravio haos u Tuzli: Morala reagovati i policija

(FOTO) Profesionalni vozač bagera napravio haos u Tuzli: Morala reagovati i policija


Redakciji portala Crna-Hronika javili su se čitatelji iz Tuzle koji su ogorčeni današnjim događajem koji se dogodio u ulici Mihajla i Živka Crnogorčevića 7 u Tuzli.

Kako su nam rekli, profesionalni vozač bagera napravio je haos na ulici i obližnim objektima gdje je sa svojim vozilom uništio potporne zidode, fasade i javnu ulicu. Vozač je uposlenik kompanije “Cestotehnik” iz Tuzle.

Uprkos zabranama da se teška mehanizacija provlači kroz uske ulice, oštećena je zgrada, ulica, potposni zid i klima uređaj. Tuzlaci tvrde da oštećen potporni zid pri Univerzittskoj biblioteci “Derviš Sušić” a problem će se pojaviti tek kada budu kišni dani.

“Oštetio je potporni zid, trotoar razdvojio od asfalta te su ugrožene i podrumske prostorije Univerzitetske bibliotete u kojim prostorimama se nalazi veliki i vrijedan fond knjiga ove biblioteke. Asfalt su uništili. Direktorica je sve prijavila policiji koji su odmah došli na lice mjesta. Obaviještena je i inspekcija kao i tužitelj.” – izjavio je ogorčeni Tuzlak za portal Crna-Hronika.

Pogledajte šta je uradio profesionalni vozač bagera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija