Dodik o Bećiroviću: Svaki put kleveće i laje po RS, daleko više od SDA, ovi su imali nekog obraza”

Dodik o Bećiroviću: Svaki put kleveće i laje po RS, daleko više od SDA, ovi su imali nekog obraza”


Cilj svih napada iz Sarajeva na Republiku Srpsku je imovina, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tokom posebne sjednice Narodne skupštine RS.

Od niza kritika na račun Sarajeva i Federacije Bosne i Hercegovine, izdvajamo nove kritike na račun djelovanje člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića (SDP).

“Željka Cvijanović kao srpski član Predsjedništva BiH djeluje u veoma složenim… Skoro u nemogućim okolnostima u kojima bošnjački član Predsjedništva Denis Bećirović smatra da je on Bosna i Hercegovina. Bećirović smatra da je on ustav, da je on vrhunski autoritet, da može sve da uradi…

On na sastancima sa strancima svaki put kleveće i laje po Republici Srpskoj, daleko više od SDA, ovi su imali nekog obraza”, kazao je Milorad Dodik.

Pozvao je zastupnike da u što većem broju i bez oklijevanja podrže veto Željke Cvijanović.

“Rukovodstvo RS je uložilo ogromne napore da očuva stabilnost u RS”, rekao je Dodik, te naglasio da BiH treba da dobije status pregovarača za ulazak u EU.

Dodik je uspio: Oborena odluka Predsjedništva Bosne i Hercegovine


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija