Svečano otvoren zimski market ‘Zimzobal’ u Banjoj Luci

Svečano otvoren zimski market ‘Zimzobal’ u Banjoj Luci


Banja Luka je doživjela svečano otvaranje zimskog marketa “Zimzobal” u Parku “Petar Kočić”, označavajući početak “Banjalučke zime”. Na otvaranju je upriličeno puštanje lampiona.

Gradonačelnik Draško Stanivuković je naglasio da Banja Luka obara rekorde u posjeti turista, izrazivši ponos zbog posjećenosti. Otvorenje “Zimzobala” obilježeno je brojnim aktivnostima, uključujući mnoge gastronomske, muzičke i zabavne sadržaje.

Direktor Gradske razvojne agencije, Neven Stanić, istaknuo je trud i sredstva uložena u pripremu ovog događaja te najavio još bolju ponudu za buduće godine.

Savjetnik gradonačelnika, Milada Šukalo, pozvala je građane i turiste da uživaju u raznovrsnim sadržajima tijekom “Banjalučke zime”.

Manifestacija “Banjalučka zima” će trajati nešto više od mjesec dana i ponuditi više od 300 sati programa, koncerata, gastronomske ponude te drugih atraktivnosti.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija