Samo u BiH: Grenko ide u penziju za 2 godine, a dobio mandat na 4 godine

Samo u BiH: Grenko ide u penziju za 2 godine, a dobio mandat na 4 godine


Vijeće ministara BiH imenovalo je Grenka Arapovića, kao prvorangiranog s liste uspješnih kandidata, za pomoćnika direktora za unutarnju kontrolu u Službi za poslove sa strancima BiH na mandatno razdoblje od četiri godina.

Rješenje o imenovanju stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se počevši od sljedećeg dana od dana objave u “Službenom glasniku BiH”.

Ono što je nelogično u njegovom imenovanju jeste da gospodin Grenko Arapović za dvije godine ide u zasluženu penziju/mirovinu ali su mu opet dodijelili mandat na ovu državnu funkciju u trajanju od 4 godine. Šta će biti kada Grenko ode, saznat ćemo…

Novogodišnja tučnjava u državnoj instituciji: “Pretukli pomoćnika direktora Grenka Arapovića. Ostao i bez svijeti”

Grenko Arapović je poznat i po nemilom događaju koji se desio na prošlogodišnjoj proslavi u restoranu Službe za poslove sa strancima BiH dogodio se incident tačnije tučnjava uposlenika.

Prema nezvaničnim informacijama portala Klix.ba, najdeblji kraj je izvukao pomoćnik direktora Grenko Arapović. Prema riječima prisutnih, on je u jednom trenutku ostao i bez svijeti.

U incidentu su učestvovali nižerangirani inspektori Službe za poslove sa strancima, a uzrok svemu je prekomjerna konzumacija alkohola na proslavi. Razlog zbog kojeg je došlo do tučnjave za sada nije poznat.

Povodom ovog slučaja bit će sprovedena interna istraga, no nije najjasnije ko će voditi istragu s obzirom da je navedeni pomoćnik direktora i šef unutrašnje kontrole.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija