(VIDEO) Huligani napali mladića u Mostaru, pretukli ga, skinuli mu majicu i pobjegli

(VIDEO) Huligani napali mladića u Mostaru, pretukli ga, skinuli mu majicu i pobjegli


Novi huliganski napad dogodio se sinoć na Bišće polju kod Mostara, a u njemu su, sudeći po snimku, napadnuti majka i sin. U toku dana se navodno dogodio još jedan napad na navijača Aston Ville u Starom gradu prilikom čega su mu oduzete stvari.

Mladić je, prema riječima čitatelja portala Bljesak.info, nosio majicu s obilježjima navijačke grupe Zrinjski koju mu je grupa maskiranih osoba skinula.

Ranije jučer napadnut je i navijač Aston Ville u Ulici maršala Tita kod djevojačke česme.

Podsjetimo, Zrinjski je okončao historijsku evropsku jesen s nevjerovatnim spektaklom protiv engleskog velikana i jedne od trenutno najboljih svjetskih ekipa.

Prvak BiH je odigrao 1:1 s Aston Villom pred punim tribinama Stadiona pod Bijelim brijegom i tako završio nastup u Evropi za ovu sezonu.

Zrinjski je tako pokazao svoju snagu i hrabrost predstavljajući Mostar i Bosnu i Hercegovinu na najvećoj evropskoj sceni.

Iz MUP HNŽ jutros su za portal Hercegovina.info kazali kako počinitelji još nisu identificirani, te kako se za njima još traga.

Nakon napada, nasilnici su se udaljili u nepoznatom smjeru.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija