Prolaznici pronašli tijelo Nuhanovića kod njegovog kombija

Prolaznici pronašli tijelo Nuhanovića kod njegovog kombija


Ševko Nuhanović (69), poznatiji kao prodavac kreča kod stare Željezničke stanice u Bijeljini, preminuo je juče. Prolaznici su pronašli Nuhanovića kod njegovog kombija.

Prema izveštaju, građani su videli tijelo između zida i kombija, gdje je Ševko posljednjih dvanaest godina prodavao kreč. Hitna pomoć izašla je na lice mjesta nakon poziva građana, ali ljekari su samo mogli konstatovati smrt.

Nuhanović je bio dugogodišnji radnik “Zenita”, a posljednje godine proveo je kao samac nakon smrti supruge.

Svaki Bijeljinac barem jednom je primijetio otvoren kombi na trotoaru kod stare Željezničke stanice i poredane vreće kreča u gepeku koje čekaju svoje kupce. Uprkos hladnim danima, Ševko je isticao da mu je, više od prodaje, značilo druženje s poznanicima i prijateljima, razmjenjivanje informacija ili prisjećanje starih vremena.

“Dvanaest godina prodajem kreč u svom kombiju. Situacija je takva da ne može ni da se preživi. Kada sam tek počinjao, narod je dolazio i kupovao. Ovo je kreč iz Tavne, nema mu ravnog, ne može se porediti sa onim modernim smjesama koje ljudi danas nabavljaju. Međutim, sada prođe po cijeli dan da mi niko ne svrati”, rekao je Ševko Nuhanović nedavno za “InfoBijeljinu”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija