Što više radite na rušenju Srpske, više ćete srušiti BiH

Što više radite na rušenju Srpske, više ćete srušiti BiH


 

Republika Srpska prihvata i poštuje dejtonsku i ustavnu BiH, ali samo i precizno onako kako su Dejtonski sporazum i Ustav BiH odredili, poručio je ovo u objavi na društvenoj mreži “Iks“ delegat Kluba srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević.

“Dejtonski sporazum i Ustav BiH smo prihvatili i potpisali, ilegalnu i protivustavnu unitarizaciju koju su od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, bez ikakvog prava, silom nametali visoki predstavnici, nismo i nećemo nikada“, naveo je Kovačević.

Već 28 godina, od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, kaže Kovačević, predstavnici jednog dijela međunarodne zajednice preko svojih izvršilaca – visokih predstavnika i stranaca u Ustavnom sudu BiH, konstantno i kontinuirano rade na unitarizaciji BiH, tako što otimaju zagarantovana ustavna prava i nadležnosti Republike Srpske.

“Cilj je naravno potpuno jasan, da po principu kuvanja žabe Republiku Srpsku postepeno dovedu do situacije u kojoj više ne bismo imali ni kapacitet da branimo svoja prava. Tada bi nas samo jedna, njihova odluka, dijelila od potpunog i konačnog nestanka“, dodao je Kovačević i poručio:

“Potpuno su ludi ili naivni oni koji misle da će Srpska to ćutke posmatrati ili dozvoliti. Naši odgovori će biti potpuno odlučni i jasni“.

Zato moraju da znaju, kaže Kovačević, da što više rade na rušenju Srpske, više će srušiti BiH.

“Živjela Republika Srpska, simbol Slobode!“, zaključio je Kovačević.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija