Neko u Neumu ispred crkve porazbijao kamene križeve

Neko u Neumu ispred crkve porazbijao kamene križeve


U četvrtak, nepoznate osobe su uništile spomenik koji se nalazio ispred povijesne crkve u središtu grada Neuma. Incidenat se dogodio oko ponoći, a lokalni stanovnici su bili šokirani vidjevši razbijen spomenik jučer.

Nemili događaj desio se u dvorištu crkve svetog Ante u Neumu.

Spomenik, koji je bio simbol kulturne baštine grada, pretrpio je značajna oštećenja. Očevici tvrde da su čuli buku i staklo koje se lomi, ali nisu vidjeli ko je odgovoran za ovaj vandalski čin.

Policija je pokrenula istragu i pozvala svjedoke da se jave i podijele bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji počinitelja. Također su zatražili snimke nadzornih kamera s područja crkve i obližnjih prostora kako bi pomogli u rješavanju slučaja.

Ovaj incident je izazvao ogorčenje među lokalnim zajednicama koje su duboko vezane uz historiju spomenika i njegov značaj za područje. Lokalni dužnosnici i zajednica osuđuju vandalizam te pozivaju na suradnju kako bi se pronašli počinitelji ovog čina i spriječili slični događaji u budućnosti.

 

POGLEDAJ GALERIJU

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija