Stanivuković optužuje: Đajić i Trivić – ‘neraskidiva veza’ motivirana sujetom i mržnjom

Stanivuković optužuje: Đajić i Trivić – ‘neraskidiva veza’ motivirana sujetom i mržnjom


Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, član PDP-a, javno je iznio svoje tvrdnje o navodnoj “neraskidivoj vezi” između Vlade Đajića, predsjednika Gradskog odbora SNSD-a i direktora UKC RS, te Jelene Trivić, predsjednice Narodnog fronta. Stanivuković tvrdi da su sujeta, lične frustracije i mržnja prema njemu ono što povezuje ove političke aktere.

U objavi na društvenim mrežama, Stanivuković je napisao: “‘Neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj’, upravo je ono što je stvorilo neraskidivu vezu između Vlade Đajića i Jelene Trivić. Neka nastave, biće to kratak politički put!”

Stanivuković je dalje izrazio svoje nezadovoljstvo, nazivajući njihovu političku saradnju “kratkim putem od Narodnog do Đajićevog fronta”. Osim toga, istaknuo je sličnosti u njihovim saopštenjima, porukama i političkim tezama, ističući da se ne bave katastrofalnim stanjem u UKC RS.

Stanivuković poziva na pažnju javnosti na navodnu motivaciju njihove saradnje te otvara prostor za daljnju političku raspravu u regiji.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija