Zatvorenici pružili podršku porodici Amre Kahrimanović: “Policajac Elvis Ćustendil je poznat kao nasilnik”

Zatvorenici pružili podršku porodici Amre Kahrimanović: “Policajac Elvis Ćustendil je poznat kao nasilnik”


Amru Kahrimanović hicima iz službenog pištolja prošle sedmice usmrtio je policijski inspektor Elvis Ćustendil, koji je nakon toga uhapšen. Kantonalni sud Tuzla mu je odredio mjeru pritvora u trajanju od mjesec dana.

Svoju podršku porodici Kahrimanović pružili su i zatvorenici Kazneno-popravnog zavoda u Orašju koji su poslali pismo sa ciljem da dođe do javnosti.

Kako kažu zatvorenici, policajac Elvis Ćustendil je odavno njima poznat po nasilnom ponašanju i po tome da se protiv ovog policijskog službenika nikad nije mogla zaprimit prijava jer je imao “prijatelje na vrhu”.

“Ubica Elvis Ćustendil nama je poznat kao nasilan već dugi niz godina i protiv ovog lica se nikada nije mogla podnijeti bilo kakva prijava jer je imao zaštitu kako pojedinih kolega iz Unutrašnje kontrole tako je imao i zaštitu Tužilaštva Tuzlanskog kantona od pojedinih tužioca.

Posebno pozivamo navijače FK Sloboda za podršku.

S toga molimo sve poznanike, prijatelje i sve građane da podrže porodicu ubijene i da se pridruže protestima je mi trenutno nismo u mogućnosti da se fizički pridružimo ali ćemo podržati onako kako mi najbolje znamo. To sutra mogu da budu naše majke, žene, kćerke i sestre.

Ispod svake časti je ubiti nedužnu osobu! – poručili su zatvorenici KPZ Orašje za portal Crna-Hronika.

Ovi zatvorenisi su napisali pismo podrške.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija