Teško povrijeđena pješakinja u Goraždu, vozač pobjegao s lica mjesta a potom uhapšen

Teško povrijeđena pješakinja u Goraždu, vozač pobjegao s lica mjesta a potom uhapšen


Jedna osoba teže je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se danas u popodnevnim satima dogodila u ulici 31. drinske brigade ispred jednog trgovinskog objekta.

Nakon što je oborio pješakinju, vozač se udaljio sa lica mjesta, ali su ga pripadnici policije u mjestu Potrkuša, zaustavili i lišili slobode. Kako nezvanično saznajemo, radi se o instruktoru za obuku vozača.

Povrijeđena žena, a radi se o osobi starije životne dobi, nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru Kantonalne bolnice u Goraždu trebala je biti prebačena na UKC Sarajevo piše Avaz.

Vozač je automobilom udario pješakinju oko 16:30 sati u ulici 31. Drinske udarne brigade, preko puta Dino marketa, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a BPK Goražde.

Policajci su zatekli ženu u besvjesnom stanju i ona je vozilom hitne pomoći prebačena u Urgentni centar Kantonalne bolnice u Goraždu gdje joj je ukazana ljekarska pomoć, međutim, još uvijek nema informacija o tome kakvo je njeno zdravstveno stanje.

U međuvremenu vozača, koji je pobjegao sa mjesta nesreće, policija je lišila slobode i trenutno se vrši kriminalistički uviđaj.

Nezvanično saznajemo da je vozač koji je pobjegao instruktor za obuku vozača.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija