Policija traži jos 10 osoba povezanih sa krađom torbi u kojima su bili milioni KM

Policija traži jos 10 osoba povezanih sa krađom torbi u kojima su bili milioni KM


Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka lišili su slobode lice, gruzijskog državljanina koji se sumnjiči da je jedan od izvršilaca krivičnog djela “Teška krađa” koja se dogodila u banjalučkom naselju Lauš.

Načelnik Policijske uprave Banjaluka Đurica Vukelić je naveo da je ovo lice predato danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, a da policija traga za još deset izvršilaca ovog krivičnog djela, od kojih su sedam pomagači i tri direktna izvršioca.

Načelnik Vukelić je naveo da je velika vjerovatno ća da se ova lica još nalaze na teritoriji BiH, te pozvao građane ukoliko, prepoznaju lica sa fotografija, odmah pozovu policiju na broj “122”.

Policijski službenici su izvršili pretrese i pronašli vozila kojim su se kretali izvršioci.

Iz banjalučke Policijske uprave rečeno je da je organizovana kriminalna grupa iz Gruzije došla u Banjaluku, a na meti su im bile mjenjačnice.

Policijski službenici nastavljaju potragu za izvršiocima ovog krivičnog djela.

Načelnik Vukelić se zahvalio na saradnji Graničnoj policiji BiH, ali i drugim operativnim upravama MUP-a Srpske koje su angažovano cijelo vrijeme istrage.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija