Foto: Crna-Hronika
Oglasio se načelnik Čelića i demantovao navode: “Garantujem da je asfalt debljine 7 cm”

Oglasio se načelnik Čelića i demantovao navode: “Garantujem da je asfalt debljine 7 cm”


Nakon pisanja teksta o ogorčenim građanima koji su tvrdili da je na dionici puta MZ Gornji Humci, MZ Donji Humci, MZ Drijenča i MZ Šibošnica asfalta debljine 5 centrimetara a predviđeno je 7 oglasio se i općinski načelnik Admir Hrustanović koji je demantova navode građana.

Kako kaže garantuje da je asfalt debljine 7 centimetara.

“Jedina istina u svemu ovome je da su dionice puta asfaltirane, gdje garantujem 100% da je prosjek debljine asfalta minimalno 7 cm, dok se u spornom tekstu navodi da je debljina i do 4 cm.

Postavljena fotografije uz navedeni tekst je lažna odnosno dio dotografije sa metrom koji je umetnut u istu jer se radi o fotografiji koja je stara 5,6 godina i ista je iskorištena sa interneta i nije kao cjelina nastala u MZ Gornji Humci iako se takvom prikazuje.

Laž je da je projekat asfaltiranja puta išao po principu marka na marku jer za 3,5 godina koliko sam Općinski načelnik građanima nije tražena niti su isti izdvojili i jednu konvertibilnu marku iz svojih budžeta za asfaltiranje puteva…

Ponavlja se pitanje kako neko može ukrasti 100 m asfalta i od koga ukrasti, kada građani nisu učestvovali u finansiranju navedenog projekta. Od koga Općina ili izvođač radova mogu ukrasti navedeni asfalt ili novac, gdje još jednom podvlačimo da garantujemo da je prosjek debljine asfalta minimalno 7 cm.

Ostatak saopštenja pročitate u nastavku


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija