Zlatan Ibrahimović se zvanično oprostio od fudbala: Uz zvuke ‘Đurđevdana’

Zlatan Ibrahimović se zvanično oprostio od fudbala: Uz zvuke ‘Đurđevdana’


Nakon godinu dana od završetka svoje igračke karijere, čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović zvanično se večeras oprostio od fudbala. Emotivna ceremonija održana je nakon utakmice između Švedske i Srbije, koja je završila rezultatom 0:3.

Svečanost je bila ispunjena emocijama, a Ibrahimović se obratio navijačima sa suzama u očima. Tokom ovog posebnog trenutka, Zlatan je dobio prigodne poklone, uključujući dres sa brojem 122, što predstavlja broj utakmica koje je odigrao za reprezentaciju Švedske.

Jedan od posebnih trenutaka bio je i kada je Zlatanov ulazak na stadionu pratila pjesma “Đurđevdan” popularne grupe Bijelo Dugme, što je bila posebna želja fudbalske legende.

Zlatan Ibrahimović ostavio je neizbrisiv trag u svjetskom fudbalu, a za reprezentaciju Švedske postigao je ukupno 62 gola, što svjedoči o njegovom izuzetnom talentu i doprinosu fudbalskom sportu.

Ovim emotivnim oproštajem od fudbala, Zlatan Ibrahimović završava svoju karijeru na terenu, ali će njegovo ime zauvijek ostati urezano u srcima ljubitelja fudbala širom svijeta.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija