Dodik čestitao reprezentaciji Srpske na pobjedama

Dodik čestitao reprezentaciji Srpske na pobjedama


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je fidžital reprezentaciji Republike Srpske koja je pobijedila reprezentaciju Kube na Sportskim igrama BRIKS-a u Kazanju.

– Bilo je zadovoljstvo pratiti vaše nastupe u kojima ste pokazali veliku srčanost i izuzetan sportski duh. Ponosan sam na vas! – istakao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Ženska teniska reprezentacija Republike Srpske izborila je plasman u polufinale na Igrama BRIKS-a. U četvrtfinalu je savladala Iran sa 2:1 nakon velike borbe.

Odlučujući poen za Srpsku donio je dubl. Mikača i Ignjatić su sa 2:0 savladali iranski dubl Farzani-Jazdani. Prvi set su dobile sa 6:3, a nakon toga je bila velika borba u drugom setu.

Iranke su prve napravile brejk. Povele su 3:1 , imale 4:2, ali su teniserke Srpske uspjele da se vrate i naprave ribrejk. Zatim se vodila velika borba a na kraju je bilo 6:6 u gemovima, pa je odlučivao taj brejk. U njemu je Srpska povela 5:0, Iran je smanjio na 3:5, ali nije imao snage za preokret pa su djevojke izborile polufinale.

U polufinalu, Srpska će igrati protiv Rusije.

Prethodno je u singlu Sara Mikača donijela prvi bod za Republiku Srpsku. Ona je nakon velike borbe savladala Mandegazi Farzani sa 2:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:3.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija