Premier Park: Napredak u izgradnji Džekine zgrade u Sarajevu

Premier Park: Napredak u izgradnji Džekine zgrade u Sarajevu


U Sarajevu je u jesen prošle godine započela izgradnja stambeno-poslovnog objekta Premier Park, čije se gradilište nalazi neposredno iza Sarajevo City Centra (SCC) na Marijin Dvoru. Početkom radova, o čemu je prvi izvijestio BiznisInfo.ba, naglasak je bio na izvođenju radova na nivoima ispod površine, a sada su dostupni snimci koji prikazuju trenutno stanje gradilišta.

Premier Park je projekat koji realizira kompanija Premier Investment Group, u zajedničkom vlasništvu bivšeg direktora BBI-a, Amera Bukvića, i poznatog fudbalera Edina Džeke. U ovom poduhvatu također sudjeluje firma MDC Sarajevo.

Radovi na gradilištu Premier Parka napreduju punom brzinom nakon što su u početnoj fazi intenzivno radili na pripremama ispod površine. Investitori su se posvetili izgradnji temelja i infrastrukture objekta koji će, prema planovima, ponuditi kombinaciju stambenih i poslovnih prostora u prestižnom dijelu Sarajeva.

Premier Park se ističe svojim položajem iza Sarajevo City Centra, što ga čini atraktivnim za potencijalne stanare i poslovne korisnike zbog blizine centralnih gradskih sadržaja i infrastrukture. Projekt je dobio veliku pažnju i interesovanje javnosti zbog svojih ambicioznih planova i visokih standarda koji se očekuju od finalnog proizvoda.

Investitori, Amer Bukvić i Edin Džeko, prepoznali su potencijal ovog lokacijski izuzetnog projekta, što je dodatno ojačalo njegovu reputaciju na tržištu nekretnina u Sarajevu.

Konačan proizvod, Premier Park, predstavljaće ne samo dodatni prostor za život i poslovanje već i doprinos urbanoj revitalizaciji Marijin Dvora.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija