Tragedija na Kosovu: Policajac ubio čovjeka na svadbi pa se predao

Tragedija na Kosovu: Policajac ubio čovjeka na svadbi pa se predao


U selu Bibaj kod Uroševca, na parkingu restorana u kome se održavaju svadbe, večeras je ubijena jedna osoba. Za ubistvo je osumnjičen policijski službenik koji je uhapšen, potvrdio je portparol policije za region Uroševca Ćazim Reka. Reporteri prenosi da je ubijeni muškarac član porodice Prindona Sadriua, supruga predsjednice Vjose Osmani.

Ubistvo je, kako se sumnja, počinio službenik kosovske policije, koji je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati, rekao je zamjenik direktora policije u regionu Uroševca Ćazim Reka.

“Večeras u 19.25, u ulici Anđel Zefi, u selu Bibaj, na parkingu sale za vjenčanja dogodilo se ubistvo. Po prijemu informacija, na lice mjesta je odmah izašla dežurna policijska jedinica i istražitelji. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je policijski službenik, koji je uhapšen, a o slučaju su obavešteni Osnovno tužilaštvo u Uroševcu i Policijski inspektorat“, rekao je Reka za Reporteri.

Načelnik Policijskog inspektorata Kosova (PIK) Kuštrim Hodaj potvrdio je da je osumnjičeni za ubistvo pripadnik uroševačke policije.

Dodao je da su i ekipe PIK-a krenule na lice mjesta radi uviđaja.

I Tužilaštvo u Uroševcu je potvrdilo da je ubijeni muškarac (89), kao i da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati.

“Motivi ubistva su još uvijek nepoznati”, rekla je portparolka Osnovnog tužilaštva u Uroševcu Vjosa Baftiu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija