Aličković poručuje Konakoviću: Važnija ti je Severina nego Nermina, Nadira, Nijaz, Nisveta i Gordana

Aličković poručuje Konakoviću: Važnija ti je Severina nego Nermina, Nadira, Nijaz, Nisveta i Gordana


Tokom jučerašnjeg dana glavna vijest u medijima bila je neugodnost koju je doživjela popularna hrvatska pjevačica Severina na granici Hrvatske i Srbije.

O tome su pisali regionalni mediji ali i ministar Vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković.

Više o tome možete pročitati ovdje.

Konaković: Severina i Selma Bajrami su nacionalna prijetnja, a istina o Srebrenici noćna mora

Međutim pokretu AntiDayton kao i njihovom predstavniku Nihadu Aličkoviću ova objava je zasmetala te su predsjedniku Naroda i Pravde kao i ministru vanjskih poslova Bosne i Hercegovine poslali jasnu poruku

ALIČKOVIĆ PITA KONAKOVIĆA: JEL’ TE STID VIŠE?!

“Nakon što su mediji objavili reakciju Elmedina Konakovića zbog zaustavljanja i ispitivanja hrvatske pkevačice Severine na granici Srbije, oglasio se i Nihad Aličković sa direktnim pitanjima i komentarima upućenim Ministru vanjskih poslova BiH Konqkoviću.

Elmedin Dino Konakovic JEL’ TE STID svega ti jel’ te stid? Znači ne mogu da vjerujem da sam upravo pročitao tvoju izjavu O SEVERINI i njenom zaustavljanju na Srbijanskoj granici i ispitivanju.

Svega ti šta je tebi, jesi li ti normalan lik?

‼️ Jel ti znaš da nisi IZUSTIO ni NAPISAO slovo o najbrutalnijem ubistvu nakon opsade Sarajevu u ovom gradu?

Ubistvo Nermine Krajine koja je tako brutalno ubijena nisi pomenuo na svojim društvenim mrežama na kojima si itekako aktivan kad ti treba!

– Ubijena je na današnji dan 26.06.2024. god. prije PUNA DVA MJESECA za tvoju informaciju!

‼️ Jel’ ti znaš da nisi IZUSTIO ni NAPISAO slovo o strašnom zločinu na Ciglanama. Takođe ubistvo žene, u tvom gradu, u Sarajevu.

Ubijena Nadira Sahačić ubijena je hladnokrvno samo jer su joj vrata stana bila otvorena od strane najobičnijeg džilkoša.

– Ubijena je 19.08.2024. god. tačno prije SEDAM DANA za tvoju informaciju.

‼️ Jel’ ti znaš da nisi IZUSTIO ni NAPISAO slovo o horor napadu i tri ubistva u Sanskom Mostu u Gimnaziji. Takođe nisi ni pomislio očito da odeš i odaš počast žrtvama u Sani.

Ubijeni su Nijaz Halilović, Nisveta Kljunić i Gordana Midžan od strane domara koji je pokušao nakon toga da izvrši samoubistvo.

– Ubijeni su 21.08.2024. god. tačno prije PET DANA za tvoju informaciju.

ALI, AŽURAN SI ITEKAKO DANAS da daš izjavu na zadržavanje Severine na granici Srbije koja garantujem ima veče argumente od tebe i zna i sama da se brani itekako.

Ti si sebi dao za pravo da ti pričaš o vrijeđanju genocida, Srebrenice i šta Srbiju boli?!

Dino, tebi je Dodik u lice u Konjicu 30.06.2023. god. opsovao GENOCID, na šta je tvoja reakcija bila NASTAVAK RAZGOVORA I PREGOVORA I DOGOVORA. Tako da ti, tragediju genocoda nemoj živ bio da braniš preko Severinine priče na granici.

Garantujem i smijem da se kladim da je Severina bolju odbranu pružila na to gnusno pitanje graničara i policije o genocidu i Srebrenici nego što si se ti “počesao” u Konjicu.

NEMOJ TI DA BRANIS SREBRENIČKU ISTINU svojim izjavama dok u tvom gradu i tvojoj državi padaju mrtve glave na šta ti ni ne trepćeš. Pusti druge da se sami brane, nemoj ti da braniš ikoga.

Pokupi se sa trojkašima i pravac Sanski Most, pusti se šuplje priče!

Svi mi znamo Severinine stavove o Srebrenici i genocidu. Hvala Severini. Severina je nakon puštanja ODBILA ulazak u Srbiju IZ REVOLTA, a ti si s Dodikom NASTAVIO pregovore i nakon psovki.

– Ti kao Ministar Vanjskih poslova BiH, bolje bi bilo da se zauzmeš za hapšenje, privođenje i deportovanje odbjeglih ratnih zločinaca koje Srbija krije a kojima se znaju i imena i prezimena i adrese stanovanja i radni odnosi i sve ostalo.

Svega ti jel te stid da grama empatije nemaš prema ovom narodu? – pitao ga je Aličković.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija