Tri osobe povrijeđene u teškom sudaru u Mostaru

Tri osobe povrijeđene u teškom sudaru u Mostaru


Sinoć se na magistralnoj cesti M-17 u Mostaru tesila teža saobraćajna nesreća u kojoj je više osoba povrijeđeno.

Nesreća se dogodila na sjevernom izlazu iz Mostara, tačno ispred benzinske pumpe “Gazprom”.

U ovoj saobraćajnoj nesreći sudjelovali su vozači automobila Mercedes i Ford. Došlo je do direktnog sudara između ova dva vozila na kojima je nastala velika materijalna šteta.

Kako saznaje Hercegovina.info, dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede, dok je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Na mjestu događaja intervenirali su djelatnici hitne pomoći, dok su mjesto nezgode osiguravali i uviđaj uradili službenici Policijske uprave (PU) Mostar.

O ovoj saobraćajnoj nesreći obaviješten je dežurni tužitelj po čijoj naredbi su Ford i Mercedes specijaliziranim policijskim vozilom “pauk” prevezeni u krug PU Mostar gdje će se narednih dana izvršiti potrebna vještačenja.

Obustava saobraćaja je trajala do 2.40 sati kada je saobraćaj odvijan jednom trakom, a nešto poslije tri sata saobraćaj je normaliziran na tom dijelu magistrale. Na mjestu događaja intervenirali su i djelatnici cestovne službe.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija