Televizijska kuća otkazala seriju “Lud zbunjen normalan” zbog Moamera Kasumovića

Televizijska kuća otkazala seriju “Lud zbunjen normalan” zbog Moamera Kasumovića


Kasumović je osuđen za bludne radnje nad maloljetnikom i nakon toga je prijavljen zbog tog krivičnog djela. Sudski proces je počeo, a on se odselio u rodno Bijelo Polje te se na taj način sve do prije nekoliko dana zataškao taj slučaj.

Mladić koji je bio Kasumovićeva žrtva je 16. septembra u Narodnom pozorištu Sarajevo nakon predstave koja govori o nasilju ustao iz publike i javno sve ispričao što je šokiralo u potpunosti sve prisutne i javnost generalno.

Glumac Moamer Kasumović 14. novembra 2023. godine za 36.500 KM platio godinu zatvora na koju je bio osuđen.

Feđa Isović otkazao snimanja serije u kojoj glumi glavnu ulogu pedofil Kasumović

Bh. scenarista Feđa Isović koji je imao nekoliko saradnji sa glumcem Moamerom Kasumovićem poručio je za N1 da će prekinuti svu saradnju i projekte s njim nakon šokantne informacije da je osuđen za bludnje radnje nad maloljetnikom. Kako kaže, radili su i na novom projektu koji je odmah obustavljen.

“Dobili smo obavijest od Nove TV da će obustaviti emitovanje serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ što nam je užasno žao, ali potpuno razumijem takav postupak i tu reakciju.

To je negdje standardna politika TV kuća.

To je nama i u poslovnom smislu veliki udarac, ali to je najmanji problem u odnosu na taj cjelokupni i događaj i žrtvu tog događaja”, poručio je na kraju Isović.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija