Vojno vozilo je prešlo u njihovu traku i počelo da ubrzava: “Majka ostala bez muža i troje djece”

Vojno vozilo je prešlo u njihovu traku i počelo da ubrzava: “Majka ostala bez muža i troje djece”


Komšije Lazovića koji su juče imali stravičnu nesreću na putu Raška-Kraljevo kod mjesta Ušće, kažu za Kurir da su njihove porodice neutješne nakon tragedije koja ih je zadesila

Meštani Draganića kod Raške gde je živjela petočlana porodica Lazović koja je jučer imala stravičnu saobraćajnu nesreću na putu Raška-Kraljevo, kažu za Kurir da njihove porodice ne mogu da dođu sebi od šoka i stalno ponavljaju “što im Bog nije ostavio živo bar jedno unuče.”

Nesreća se dogodila, podsjetimo, juče oko 13.20 sati na mestu Bojanići na putu Raška-Kraljevo kod Ušća, gde su se sudarili vozilo marke “ford” kojim je upravljao Danijel Lazović i vozilo Vojske Srbije koje je vozio M. V. Naime, u “fordu” nakon stravičnog udesa povredama su podlegli Danijel i njegovo troje djece, staro deset, sedam i jednu godinu, kao i komšinica Dijana Kutlačić, dok je Mirjana Lazović Bugarić prošla sa povredama.

Pripadnik Vojske Srbije bio pijan: Borbenim vozilom prešao preko petočlane porodice

– Bili smo kod Danijelovih roditelja da izjavimo saučešće. Svi u crnini, jadni oni i njihova sudbina. Izgubili su sina i troje unučadi u jednom trenu. Ne progovaraju, samo plaču i pokušavaju da nađu riječi za tragediju koju su doživjeli – kaže komšija i dodaje

– Samo kukaju i pogleda u daljini rekoše: “Baš da nam je jedno unuče ostavio… Eto naša Mirjana sada nema nikog, sve je izgubila. Baš jedno da je ostalo da u njemu nađeno utjehu.”

Kako tvrde komšije koje su išle da izjave saučešće porodici, roditelji pokojnog Danijela Lazovića navode da bi bilo bolje da je otišao u Mirovnu misiju.

– Čuo sam da je Danijel htio da ide u Mirovnu misiju, ali da je odustao zbog djece. Pokušavaju nekako da misle šta je to trebalo da urade u prošlosti da ne dođe do jučerašnjeg dana – kažu komšije i dodaju da su vidjeli Vojsku Srbije da dolazi juče kod njih jer je Danijel bio njihov pripadnik.

Danijel se ovih dana spremao da ide u šumu kako bi sa ekipom sredio drva za zimu, međutim to nije stigao da uradi. Volio je ženu, djecu, volio je porodicu sve je radio za njih, a sada je Mirjana ostala sama…

Ovo je petočlana porodica preko koje je prešlo borbeno vozilo Vojske Srbije

Nakon nesreće M. V. vozač Vojske Srbije koji je učestvovao u udesu kod Ušća priveden je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Majka troje mališana i supruga D.L., koji su jučer poginuli u teškoj nesreći na putu Kraljevo-Raška kod Ušća kada je automobil pregazilo vojno vozilo, otpuštena je iz bolnice.

Žena M. L. je zadobila teške ozbiljne povrede, ali je tražila da bude puštena na kućno liječenje.

– Danas je puštena na svoj zahtjev – potvrdio je Zoran Mrvić, direktor Opće bolnice u Kraljevu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija