Na Hvaru utjerivali dug od turista: Jednom presjekli tetivu, drugog uboli u leđa

Na Hvaru utjerivali dug od turista: Jednom presjekli tetivu, drugog uboli u leđa


Policija jezavršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, 34-godišnjakom i 30-godišnjakom.

Njih dvojica osumnjičena su da su se dogovorila kako će od druge osobe silom ili ozbiljnom prijetnjom naplatiti dugovanje od 100 eura. Jučer su u Starom Gradu na otoku Hvaru prvo prijetili, a zatim i fizički nasrtati na 27-godišnjeg državljanina Perua i njegovog 28-godišnjeg brata.

27-godišnjak je zadobio teške, a 28-godišnjak lakše tjelesne povrede. Dalmatinski portal piše kako su napadači koristili nož te da je 27-godišnjaku presječena tetiva prsta, dok je njegov stariji brat zadobio ubodnu ranu na leđima i reznu ranu na koljenima.

U sukobu su i počinitelji zadobili lakše tjelesne povrede. Policija je na mjestu događaja provela uviđaj te pronašla i izuzela nož.

Utvrđeno je postojanje sumnje da su počinitelji ostvarili obilježja kaznenog djela protupravne naplate. Nakon dovršenog istraživanja 34-godišnjak se uz kaznenu prijavu privodi pritvorskom nadzorniku, dok će protiv 30-godišnjaka kaznena prijava biti podnesena redovnim putem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija