Foto: Ilustracija
Sutra ponovo toplije vrijeme: Do 29 stepeni će biti

Sutra ponovo toplije vrijeme: Do 29 stepeni će biti


Sutra nas očekuje pretežno sunčano vrijeme uz povremene oblake, s dnevnim temperaturama između 23 i 29 stepeni.

Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme uz povremeno umjerenu oblačnost. U Hercegovini je ponegdje moguća kratkotrajna kiša zbog većeg prisustva oblaka.

U jutarnjim satima, u Bosni, po kotlinama i duž riječnih tokova, moguća je pojava magle ili niske oblačnosti. Vjetar će biti slab do umjeren, pretežno južni i jugozapadni. Jutarnje temperature će se kretati od 12 do 18 stepeni, dok će dnevne iznositi između 23 i 29 stepeni.

U Sarajevu se također predviđa uglavnom sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Moguća je jutarnja magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura će biti oko 12, a najviša dnevna oko 23 stepena.

Danas je u Bosni i Hercegovini prevladavalo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiša je zabilježena u zapadnim i sjeverozapadnim dijelovima Bosne.

Temperature zraka u 14 sati iznosile su: Bjelašnica 8 stepeni, Drvar, Ivan Sedlo, Livno i Sokolac 18, Jajce i Sarajevo 20, Trebinje 21, Banja Luka, Gradačac i Široki Brijeg 22, Bijeljina, Bugojno, Prijedor, Srebrenica, Tuzla i Zvornik 23, Bihać, Neum, Sanski Most i Zenica 24, te Mostar 25 stepeni, navodi se u saopštenju FHMZ-a.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija