U Hrvatskoj život izgubila suvozačica iz Cazina: Dvije osobe se bore za život

U Hrvatskoj život izgubila suvozačica iz Cazina: Dvije osobe se bore za život


Noćas oko 2 sata, u Tušiloviću kod Karlovca, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila 58-godišnja žena iz Cazina, dok su još dvojica muškaraca iz istog grada teško povrijeđeni.

Prema izvještaju MUP-a Hrvatske, automobil slovenskih tablica kojim je upravljao 53-godišnjak iz Cazina, izletio je izvan kolnika u odvodni kanal nakon što se vozač nije kretao sredinom saobraćajne trake. U nesreći je automobil udario u rubni kamen kolnog ulaza, što je rezultiralo ozbiljnim povredama putnika.

Žena koja je poginula na licu mjesta bila je suvozač, dok su teško povrijeđeni muškarac starosti 48 godina i 26-godišnji mladić, također iz Cazina. Oboje su prebačeni u bolnicu, gdje se bore za život.

Na mjestu nesreće obavljen je očevid, kojem je prisustvovao i zamjenik županijske državne odvjetnice. Policija je potvrdila da će protiv vozača biti podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja saobraćajne nesreće.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija