Identificirano tijelo ženske osobe nađeno u Neretvi, riječ je o nestaloj Mariji Boras (49)

Identificirano tijelo ženske osobe nađeno u Neretvi, riječ je o nestaloj Mariji Boras (49)


U petak je u poslijepodnevnim satima pronađeno beživotno tijelo žene na obali rijeke Neretve, na lokalitetu ispod Lučkog mosta u Mostaru.

Jučer je obavljena obdukcija, a danas je potvrđeno da se radi o nestaloj Mariji Boras (49) iz Mostara.

Obdukcijom je utvrđeno, kako je za Avaz rečeno iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, da na tijelu nema tragova nasilja te da ništa ne ukazuje na to da je smrt posljedica krivičnog djela.

Tačan uzrok smrti bit će poznat nakon provedenih neophodnih analiza.

Iako su uzeti uzorci DNK radi obavljanja daljnjih vještačenja, na osnovu svih dosadašnjih informacija, a u konačnici obdukcije, kako je potvrđeno, pokazalo se da se radi o Boras, čiji je nestanak prijavljen 3.februara ove godine Policijskoj upravi Mostar.

Prema prijavi koju je podnijela njena sestra, Boras se izgubio svaki trag 1. februara kada se udaljila sa svoje adrese stanovanja u ulici Karla Afana de Rivere u Mostaru.

Tijelo je, podsjetimo, pronađeno u poodmakloj fazi raspada, a preliminarno je utvrđeno da to stanje odgovara upravo periodu prijave njenog nestanka.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija