Muškarac pretukao dječaka (13) ispred škole: Morala reagovati i policija

Muškarac pretukao dječaka (13) ispred škole: Morala reagovati i policija


Banjalučka policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali N.Đ. koje je fizički napalo maloljetno lice na ulazu u školsko dvorište i u toku je kriminalistička obrada uhapšenog, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Maloljetnom licu ukazana je ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Policiji je danas u 13.15 časova prijavljeno da je lice N.Đ. fizički napalo maloljetno lice na ulazu u dvorište Osnovne škole u naselju Lazarevo.

Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Trinaestogodišnji dječak povrijeđen je danas kada ga je kod Osnovne škole “Borisav Stanković” u naselju Lazarevo udario otac drugara iz odjeljenja, tvrdi otac pretučenog maloljetnika Dragan S.

Kako je za “Nezavisne novine” rekao otac pretučenog dječaka, djeca su dan ranije tokom fudbala imala nesuglasice te je njegov dječak od drugara dobio šamar na koji nije uzvratio.

“Žena je u školskoj grupi sinoć objavila da ako ga ponovo napadne dječak, moj sin će uzvratiti. Danas se pojavio otac tog dječaka koji je ispred škole napao moje dijete kojeg je dva puta udario glavu i hvatao ga za vrat”, rekao je otac, navodeći da mu je sve vrijeme čovjek prijetio.

Kako tvrdi, postoje i snimci sa video nadzora na kojem se vidi kako je njegovo dijete sjedilo na klupi kod vrata kada ga je došao čovjek koji ga je podigao i pesnicom udario dva puta u glavu.

“Prijetio je mom djetetu i rekao mu da je sreća da su ispred škole jer bi još gore prošao. Dijete je pobjeglo i sve sam naravno prijavio policiji. Dijete mi je trenutno na Kliničkom centru da snimi glavu jer se žali na bolove”, rekao je za “Nezavisne” šokirani otac.

Identitet poznat redakciji “Nezavisnih novina” koji nismo objavili zbog zaštite maloljetnika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija