FK Sarajevo uplatilo 4.000 KM za pomoć NK Kiseljaku

FK Sarajevo uplatilo 4.000 KM za pomoć NK Kiseljaku


FK Sarajevo je svojom humanitarnom gestom osvojio srca bh. javnosti, pružajući podršku NK Kiseljak nakon razarajućih poplava koje su pogodile njihov stadion.

Ovaj klub, član Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine – grupa Zapad, pretrpio je velike gubitke, a FK Sarajevo je odlučio pomoći donacijom od 4.000 KM.

Veliko hvala FK Sarajevo, ljudima iz uprave kluba, gospodinu Tariku Trbiću koji su potreseni slikama koje su vidjeli odlučili donirati 4.000 KM za pomoć koja je potrebna zbog nevremena koje je pogodilo naš grad i naš klub!

Nadamo se skorijem prijateljskom druženju s našim sportskim prijateljima iz FK Sarajevo! Veliko hvala! Također, hvala i našim prijateljima NK Podgrmeč koji su ponudili pomoć odmah po saznanju nepogoda koje su pogodile Kiseljak! Sport spaja! Hvala – napisali su iz ovog kluba na svojoj facebook stranici.

Na stadionu NK Kiseljak se u bliskoj budućnosti neće moći igrati utakmice, a sljedeća je trebala biti odigrana 13. oktobra kada je Kiseljak trebao ugostiti ekipu Rudara iz Han Bile.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija