Foto: GoFundMe
U Las Vegasu pronađen upucan muškarac iz Bosne!

U Las Vegasu pronađen upucan muškarac iz Bosne!


Elvin Sejdinovuć porijeklom iz BiH preminuo je nakon što je policija Las Vegasa pronašla njegovo tijelo s prostrijelnim ranama u slupanom vozilu u blizini Spring Valleyja, izvještava američki portal 8 News Now.

U subotu je policija reagovala na području South Decatur Boulevarda i Sobb Avenije, u blizini Sunset Roada, nakon što su prijavljeni pucnjevi.

Po dolasku na lice mjesta, policijski službenici su pronašli vozilo koje je udarilo u nepokretni objekt. Unutar vozila se nalazio mladić s prostrelnim ranama, saopštila je policija.

Nastradali je identificiran kao 22-godišnji Elvin Sejdinović i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu, gdje je kasnije preminuo.

Policija je uputila apel svim građanima koji posjeduju informacije o ovom incidentu da se jave Odjelu za umorstva LVMPD-a.

Na platformi GoFundMe pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava za Sejdinovićev ukop.

“Porodica Sejdinović doživjela je tragičan gubitak kada je Elvin ubijen iz vatrenog oružja dok je išao na posao u subotu 5. pktobra 2024. Cijeli svijet cijele obitelji slomljen je ovim gnusnim zločinom. Bio je ljubazan sin, brat, unuk, nećak, ujak i prijatelj pun ljubavi. Bio je divno ljudsko biće koje su voljeli svi koji su ga poznavali. Bio je zabavna, spontana, avanturistička osoba. Uživao je igrati košarku i provoditi vrijeme okružen obitelji i prijateljima” navedeno je u objavi



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija